ЕР ОСТИ СУВЛАРИ МОНИТОРИНГИ-ТАБИИЙ РЕСУРСЛАРНИНГ ХАЛҚ ХЎЖАЛИГИДА ТУТГАН ЎРНИ - Давитов Нажмидин Райимович; Radjabova Mahliyo Maxmudovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннатоция: Мақолада ер ости сувлари мониторингининиг асосий вазифалари ва табиий ресурсларнинг халқ хўжалигида турган ўрни бўйича маълумотлар келтирилган. Ундан ташқари мамлакатимизда олиб борилаётган гидрогеологик тадқиқотлар ёритилган.