TIJORAT BANKLARIDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNING DASTURIY TA’MINOTLAR ASOSIDA TAHLILI: “O‘ZMILLIYBANK” AJ MISOLIDA - Ibodullayev Xasan G‘aybullayevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada tijorat banklarining moliyaviy hisobotlarini yuritish jarayonida qo‘llaniladigan dasturiy ta’minotlar o‘rganiladi. Xususan, AJ “O‘zmilliybank” misolida moliyaviy axborot tizimlari tahlil qilinib, mavjud muammolar va ularni hal qilish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqolada dasturiy vositalarning bank faoliyatidagi ahamiyati, avtomatlashtirish darajasi va axborot xavfsizligi masalalari yoritilgan.