MAKTABLARDA PEDAGOGIK JAMOADA PSIXOLOGIK IQLIMNI SHAKLLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Jamoani ijtimoiy-psixologik muhiti - guruhning eng ajralmas psixologik xarakteristikasidir, bu guruhning birgalikdagi hamkorlikdagi faoliyati bilan bevosita bog‘liq bo‘lgan alohida ob’ektlarni (hodisalarni, jarayonlarni) aks ettirishning o‘ziga xos xususiyatlari bilan bog‘liq ijtimoiy jarayondir.