TA’LIM MUASSASASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING AXAMIYATI - Nurjanova Gulzira Sherxanovna; Narbayeva Dilnoza Jumabayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ta’lim muassasasida psixologik xizmat ko`rsatish predmeti, maqsadi va vazifalari yoritib berilgan. Shuningdek, Ta’lim muassasasida psixologik xizmat ko`rsatishning mamlakatimizdagi o`rni aks ettirilgan.