VIDEOTASVIRGA OLISHDA MAXSUS YORITISH TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Raxmatov Muhammadali Shamsiddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada videotasvirga olish jarayonida yoritish texnologiyalarining tutgan o‘rni yoritib beriladi. Maxsus yoritish vositalarining sifati, joylashuvi va turlari video mahsulot sifati va tomoshabinga ta’sir ko‘rsatish darajasiga qanday ta’sir qilishi tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliy misollar orqali tabiiy va sun’iy yoritishning farqlari, zamonaviy texnologiyalar (LED, softbox, ring light) imkoniyatlari bayon etiladi.