O’QUVCHILAR OʻRTASIDA OʻZ JONIGA QASD QILISH VA OʻZIGA ZIYON YETKAZISH HOLATLARINI OLDINI OLISHNING DOLZARB PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Mingbayeva Marxabo Kadirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Suitsid, kuchli shaxslar va jismoniy holati yaxshi bo’lgan o’quvchilarning hamda ularning oilalari uchun kamolotga qaratiladigan vaqt yitirishga olib kelishi mumkin bo’lgan hayotga mos ravishda tasir qilishidir. Bu mavzuga ilmiy tahlil va tajribalar orqali e’tibor qaratilishi kerak, chunki suitsid kelib chiqishi o’quvchilarning hayotini, o’z faoliyatlarini va ta’lim muvaffaqiyatlarini to’xtatishi bilan bog’liq katta mavzudir.