SHAXSDA EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xo'jayeva Musharraf Rahimberdiyevna; Jumanova Ro'za Ozodboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu shaxsdagi emotsional zo’riqishlarni bartaraf etishning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so’z boradi .