KASB VA YOSHLAR - Davlatova Nodira Abduqayum qizi; Xidiraliyeva Zamira Botiraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy bilim olish hamda mehnat bozorida talab yuqori bo‘lgan kasb-hunar egallash istagida bo‘lgan yoshlarning ta’lim olishi uchun keng imkoniyatlar yaratish, ulg‘ayib kelayotgan yosh avlodning intellektual hamda kasbiy mahoratini rivojlantirishga bo‘lgan intilishlarini rag‘batlantirish va qo‘llab-quvvatlash, va sharoit yaratib berish asosiy vazifalardan birdir.