BITIRUVCHI O‘QUVCHILARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Tojiyeva Gulzoda Raximboyevna; Matchanova Xosiyat Matnazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushu maqolada yuqori sinf o’quvchilarini oilaviy hayotga tayyorlashning psixologik masalalari haqida ma’lumotlar berilgan.