SHAXSLARDA OʻZ-O’ZINI BAHOLASH,OʻZINI TARBIYALASH TUYGʻULARINI SHAKLLANISHI - Shoiraxon Jumanazarova Jongirovna; Samandarova Nafisa Matkurbanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA O’zini-o’zi baholash jamoadagi faoliyati, mavqeini, uning boshqa a’zolariga o’zining munosabatini baholashni o’z ichiga oladi. Shaxsning faolligi, uning jamoa faoliyatida ishtiroki uning o’zini-o’zi tarbiyalashga intilishi, o’zini-o’zi baholash darajasiga bog’liqdir.