8-SINF ALGEBRA DARSIDA CHIZIQLI TENGLAMALAR VA ULARNING AMALIY QO‘LLANILISHI - Rustamova Zamiraxon Turg’unboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada 8-sinf algebra kursidagi chiziqli tenglamalar mavzusi ilmiy uslubda yoritilgan. Chiziqli tenglamalarning nazariy asoslari, ularni yechish usullari va amaliy hayotdagi qo‘llanilishi misollar bilan tushuntirilgan. Shuningdek, bu mavzuni o‘quvchilarga samarali o‘rgatish uchun metodik yondashuvlar tavsiya qilingan.