BOLA TARBIYASIDA OILANING O’RNI - Karimova Nargiza Boxtiyorovna; Bekchanova Zaynabjon Ramonovna; Rajabova Sayyora Rahimberganovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Oila bolaning jismoniy kamolotidagina emas, balki ma’naviy kamolga yetishida ham muhim vosita bo‘lib xizmat qiladi. Farzand tarbiyasi ota-ona va jamiyat oldidagi eng zarur va e’tibortalab vazifa hisoblanadi. Farzandning jismoniy, ruhiy va aqliy kamolotiga bolalikdan e’tibor qaratish lozim. Odamning inson sifatida shakllanishi ham uning bolaligidan boshlanadi. Yaxshi, go‘zal tarbiya olgan bolalar ulg‘aygach, xush axloqli, go‘zal odobli insonlar bo‘lib yetishadi.