OʻSMIRLIK DAVRIDA BOLALARNING RUHIY SHAKLLANISHIDA OILANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Shodiyeva Nilufar Shokir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Oila ham ijtimoiy institut, ham kichik guruh ekanligidan kelib chiqib, unga quyidagicha ta’rif berish mumkin: oila - bu uyushgan ijtimoiy guruh bo‘lib, uning a’zolari umumiy hayot, nikoh yoki qarindoshlik munosabatlari bilan, shuningdek, jamiyatning jismoniy ehtiyojlari tufayli ma’naviy javobgarlik bilan bog‘lanadi”