DASTURIY TA’MINOT TALABLAR HUJJATI - Hamzayev Jaloliddin; Suyarov Akram (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada dasturiy ta’minotni yaratishda muhim o‘rin egallovchi talablar hujjati — SRS (Software Requirements Specification) haqida batafsil ma’lumot beriladi. Ushbu hujjatning tarkibi, tuzilishi, ahamiyati, foydalanuvchi va tizim talablarini qanday aks ettirishi hamda ularni ishlab chiqish metodologiyalari yoritiladi. Maqolada talablar hujjatining sifatli tayyorlanishi dasturiy mahsulot muvaffaqiyatini qanday belgilab berishi misollar orqali tushuntiriladi.