TIL KO‘NIKMALARINI UYG‘UNLASHTIRISHDA LOYIHA ASOSIDA TA’LIMNING O‘RNI - Qobuljonova Xurshida; Nodirbek Hamidov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada xorijiy til ko‘nikmalarini integratsiyalashgan tarzda rivojlantirishda loyiha asosida ta’limning tutgan o‘rni yoritilgan. Loyiha asosida ta’lim o‘quvchilarning eshitish, o‘qish, yozish va gapirish ko‘nikmalarini uyg‘un holda shakllantirishga yordam beruvchi samarali metod sifatida ko‘rib chiqiladi.