INSON O‘Z JONIGA NEGA QASD QILADI YOKI SUITSID NIMA? - Fozilova Fazilat Otaboyevna; Abdullayeva Zebo Maqsudovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda psixologning olib borayotgan ishi, boshqa fanlar bilan bog ‘liqligi va ta’lim taraqqiyoti uchun islohotlarning o‘rni. Ta’lim-tarbiya berishda shaxs shakllanishida yoshlarimizning qalbida ona yurtga sadoqat va fidoiylik tuyg ‘ularini shakllantirish xususida mulohazalar yuritamiz.