OILADAGI SIBLING MUNOSABATLAR - Turdiyeva Nigora G'ani qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada oiladagi sibling (aka-uka, opa-singil) munosabatlarining psixologik va ijtimoiy jihatlari o‘rganiladi. Siblinglar o‘rtasidagi muloqot jarayoni, ular orasidagi raqobat va hamkorlik, shuningdek, bu munosabatlarning shaxs shakllanishiga ta’siri yoritiladi.