BOLA XULQIDAGI NEGATIV SIFATLAR SHAKLLANISHIGA OILAVIY MUNOSABATLARNING TA’SIRI - Xojiyeva Muazzam Toxirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolalar bola xulqidagi negativ sifatlar shakllanishi va unga oilaviy munosabatlarning ta’siri, salbiy o‘zgarishlarga sabab bo‘luvchi omillar,ularning sabablari, bolalar ruhiyatiga ta’siri va bartaraf etish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.