RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANGAN HOLDA IJTIMOIY LOYIHALAR SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Ubaydullayev Olimjon Ubaydulla o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada raqamli texnologiyalar yordamida ijtimoiy loyihalar samaradorligini baholash metodikasi, mezonlari va texnik vositalari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot texnologiyalari ijtimoiy sohalarda monitoring, baholash va tahlil jarayonlarini avtomatlashtirish, obyektivlashtirish va shaffoflashtirish imkonini beradi. Baholashda foydalanilayotgan raqamli vositalar, ularning afzalliklari va mavjud muammolari, shuningdek, xalqaro tajribaga asoslangan holda takomillashtirish yo‘llari muhokama qilinadi.