“MUNTAXAB AT TAVORIX” ASARI VA UNING MANBALARI - Omonboyeva Shodiya Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr ikkinchi yarmigacha bo‘lgan davrda O‘rta Osiyo xonliklari tarixini yoritishda Muhammad Hakimxon To‘raning “Muntaxab at-tavorix”asari va asarning manbalari keltirib o‘tilgan.