SHAXSLARDA SUITSIDAL XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHI HAMDA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Adiba Rajabova Rasulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada suitsidal xulqni psixokorrekiya qilish usullari berilgan bo’lib, shaxs shakllanishi va rivojlanishi masalalariga ham alohida e’tibor berilgan.