BOLALARDA FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Tillaboyeva Dilfuza Abdumalikovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Fikrlashning ekssentrikligini rivojlantirish, muammolarni "taqlid" yordamida hal qilish uslubidan voz kechish kerak. Aynan boshlang’ich maktab yoshida, psixologlarning tadqiqotlariga ko‘ra, mantiqiy fikrlashni, muammoni hal qilish uchun nostandart yondashuvni shakllantirish zarur.