YEVROPA XALQLARI ETNOLOGIYASINI TARIXIY JIHATDAN O‘RGANISH - Olimova Zulfiyaxon Ibrohimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Yevropa qadimgi xalqlarining etnologik jihatdan rivojlanishi va uning rivojlanish jarayonini tarixiy nuqtayi – nazardan o’rganish yuzasidan batafsil ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, Yevropa xalqalarining madaniyati, turmush tarzi, tili, dini va boshqa etnologik jihatdan o’rganilish masalalariga alohida e’tibor berilgan.