KONSTITUTSIYAVIY HUQUQ TUSHUNCHASI, PREDMETI VA MANBALARI - Raxmatullayev Jahongirmirzo (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Konstitutsiyaviy huquq tushunchasi, predmeti va manbalari haqida malumot beriladi.