KONSTITUTSIYA-ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI - Sobirova Ruxshonabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada konstitutsiyaning ijtimoiy hayotdagi o‘rni ,davlat va shaxs o‘rtasidagi munosabatlar, undagi huquq va majburiyatlar, jamiyat hayotidagi qonun ustuvorligi haqida bayon etilgan.