KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASHNING SHAKLLANISHI - Xasanova Shaxnoza Yuldashaliyevna; Ermatova Gulchehra Jumaboyevna; Xusainova Maxliyo Alisherovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Tanqidiy fikrlash (ing . tanqidiy fikrlash) - bu narsa va hodisalarni oqilona xulosalar bilan tahlil qilishda qo’llaniladigan va oqilona baholash va talqin qilish, shuningdek olingan natijalarni vaziyat va muammolarga qo’llash imkonini beradigan fikrlash tizimi. Tanqidiy fikrlash-bu nimaga ishonish yoki qanday harakat qilish kerak. nima qilish kerakligi to’g’risida qaror qabul qilishga qaratilgan samarali, aks ettiruvchi fikrlash.