YOSH AVLODNI HAYOTGA, MEHNATGA TAYYORLASH VA KASBGA OʻRGATISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Nabiyeva Mahliyo Abdugapparovna; Botirov Ismoiljon Ergashevich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Oʼquvchini kasbga toʼgʼri yoʼnaltirish muhim va mashaqqatli vazifa. Bunda ota- onaga birinchi navbatda pedagoglar yordamchi hisoblanadi. Chunki bolaning iqtidori ota-onadan koʼra pedagogga koʼproq namoyon boʼladi.