ALOHIDA TOIFADAGI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH MUAMMO VA YECHIMLARI - Muqimova Dildora Nasriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotosiya: Psixolog o’quv faoliyati qiyin bo’lgan bolalarning aqliy rivojlanishiga, o’quv fanlari materiallari asosida ta’lim qobiliyatlarini shakllantirishga hissa qo’shadigan tuzatish va rivojlantirish ishlarini olib boradi. Rivojlanishda og’ishayotgan bolalar, shuningdek maktab dasturini o’zlashtirmagan turli sabablarga ko’ra bolalarni diagnostik tekshiruvdan o’tkazadi.