BOLALARNING AQLIY QOBILIYATLARINI TARBIYALASHNING OILA MUHITIDA SHAKLLANISHI - Tojiboyeva Zumradxon Ibragimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Aql-kishining o’z idroki qalbi va fikri orasida dunyoviy, hayotiy haqiqatlarni anglash va ularga o’z faolyatida ma’naviy – insoniy nuqtai nazaridan amal qilish imkonini beruvchi va inson kamolotining harakatlantiruvchi kuchi bo’lib uning yordamida odam hayotda o’z o’rni va nufuziga ega bo’ladi.