O‘SMIRLIK YOSHIDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Safaraliyev Matlab Norboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’smirlar dunyoqarashqarashlari bilan bog’liq bo’lgan masalalar bilan qiziqa boshlaydilar, ulaming kamalak va yoshlar ittifoqida ishtirok qilishlari bunday qiziqishlaming o’sishiga ko’p jihatdan yordam beradi.