KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARINI KASB TANLASHGA OʻRGATISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Shoiraxon Jabborova Mamatvaliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’qituvchining shaxsi - o’qituvchining ijodiy rivojlanishini, yuksak pedagogik mahoratini, ishda doimiy novatorligini, omilkorligini, bolalarga nisbatan muhabbat va hurmatini belgilab beradigan xislatlar majmuidir.