SHAXS XOTIRA FAOLIYATINI ISHDAN CHIQARISHGA SABAB BOʻLUVCHI OMILLAR VA ULARNI OLDINI OLISHNING SOGʻLOM PSIXOLOGIK USULLARI - Murodova Gulnoza Ablakulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Xotirani zaiflashishiga olib keladigan odatlar. Chekish, spirtli ichimliklarni me’yoridan ortiq iste’mol qilish, jismoniy harakatsizlik, sabzavot va mevalarni kam iste’mol qilish kabi nosog’lom odatlar xotira va fikrlash qobiliyatini sezilarli darajada yomonlashtiradi.