CHOLG`ULASHTIRISH FANIDAN. ASARNI ORKESTRGA MOSHLASHTIRISH - Boxodirova Mohlaroy Yaxyo qizi; Botirova Xilola (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolam asosan cholg`ulashtirish faniga oid bu fanda asosan nimalar qilinadi, asar qay tartibda cholg`ulashadi degan savollarga javob olasizlar Bir asarni olib unini har hildagi cholg`u asboblariga, diapazoniga qarab bo`linadi. Men hozir bu haqida ozgina tushumcha berib otganman hozirgi maqolamada. O`zbek cholg`u turlari ham juda ko`p ham ohang jihatdan ajoyib turkumlarga bo`la olamiz.