ORKESTRDA JO‘RNAVOZNING O‘RNI - Xolmatova Nargizaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolad, shaxsning estetik madaniyati tarkibiy qismlarini yoshlar madaniyatining rivojlantirishida ijodiy faoliyat bilan bir qatorda xalq cholg‘ulari o‘quv orkestrining ijodiy jamoa sifatida o‘ziga xos tomonlari va ularning talabalarga estetik madaniyatini shakllanishidagi ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.