QUR’ONIYLAR TOIFASINING DA’VOLARI VA AHLI SUNNA IMOMLARINING ULARGA JAVOBI - Ibrohimov Ismoiljon Akramjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Qur’on va sunnat shariyatning bir-biridan ajralmas bo’lgan manbaidir. Qur’oni Karimni payg’ambarimiz Muhammad sollallohu alayhi vasallamning sunnatlari va hadislarisiz tushunishning iloji yo’q. Chunki, Qur’on u zotga nozil bo’lgan. Shu sabab undagi ma’nolarni eng yaxshi biladigan odam, bu – Payg’ambarimiz alayhissalomdir. Bu borada noto’g’ri g’oyalarni tarqatayotganlar va Qur’ondagi ba’zi oyatlarni o’zining fikri bilan tafsir qilib, sunnatni inkor qilishga urinayotgan toifalarga ahli sunna val jamoa ulamolari tomonidan yetarlicha raddiyalar berilgan.