YOSH BASKETBOL BILAN SHUG‘ULLANUVChI O’QUVCHILARNING UMUMIY CHIDAMLILIGINI TARBIYALASH - Ilyosboyev Sirojiddin Baxtiyor oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada yosh basketbolchilar o’rtasida umumiy chidamlilikni rivojlantirish bilan bog’liq muammolar ko’rib chiqilgan. Hozirgi adabiyotlarni o’rganish, ta’lim usullarini tahlil qilish va so’nggi tadqiqotlar natijalarini taqdim etish orqali maqola yosh sportchilarda chidamlilikni qanday samarali rivojlantirish mumkinligi haqida to’liq ma’lumot berishga qaratilgan.