SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA MULOQOT KOʻNIKMALARINI SHAKLLANISHI - Boboxonov Bekzod Panji oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Muloqot faqat insonlarga xos boʻlgan jarayondir. Kishilarda faoliyat jarayonida bir - birlariga nimanidir aytish istagi tugʻiladi.Muloqot - odamlar oʻrtasida birgalikdagi faoliyat ehtiyojlaridan kelib chiqadigan bogʻlanishlar rivojlanishining koʻp qirrali jarayonidir.