OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING YOSHLAR ONGIGA MA’NAVIY VA PSIXOLOGIK TAʼSIRLARI - Axmedova Ra'noxon Ismoilovna; Axmedova Holisxon Saminovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Yoshi, kasbi, qiziqishlaridan qatiy nazar xar bir inson axborotlar olamiga kirib boradi, ularni qabul qiladi, о’zlashtiradi, muomalada bo‘ladi. Manashu keng qo‘lamdagi axborotlari istemolchilarini katta qatlami sifatida o‘smirlarni ko‘rsatish mumkin. Sir emaski, zamonaviy o‘smir o‘z rivojlanish mohiyatiga ko‘ra murakkab dunyoda yashamoqda.