MATNDAGI OMONIM VA KO‘P MA’NOLI SO‘ZLAR VA ULARNING BADIY-ESTETIK HAMDA USLUBIY XUSUSIYATLARI - Hokimjonova Dilobarxon Joʻrabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tilshunoslikdagi omonim va koʻp maʼnoli soʻzlarning oʻzaro maʼnolari haqida aytiladi, ularning farqli va birlashtiruvchi belgilari xususida siz yuritiladi hamda omonim va koʻp maʼnoli soʻzlarning badiiy estetik, uslubiy xususiyatlari tahlilga tortiladi.