ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARGA KOXLEAR IMPLANTATSIYA OPERATSIYASINI O‘TKAZILISHINING ME’YORIY HUQUQIY ASOSI - Jo‘raxo‘jayev Muhammadaziz; Mamatisayeva Surayyo; Axmedova Vazira; Mirzayeva Umida; Qodirova Mahzuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada eshitishni tiklashning zamonaviy usuli bo‘lgan koxlear implantatsiya operatsiyasi va uning eshituv idrokiga samarali ta’siri, koxlear implantatsiyadan so‘ng eshituv reabilitatsiyasining pedagogik usullari haqida so‘z boradi.