QO‘SHIN TURLARIGA OID AYRIM ASKARIY QISM NOMLARINING YASALISHI - Suyunova Dildora Sadriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada Sohibqiron Amir Temur davlat boshqaruvidagi qo‘shin turlarining tarkibi, morfologik jihatdan harbiy atamalarning so‘z yasalish (affiksal yoki kompozitsion) tizimi ochib beriladi.