TIJORAT BANKLARIDA ISTE’MOL KREDITLARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Soxibjonov Asadbek Sobirjon O’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarining iste’mol kreditlari berishdagi muammolar va ularni kamaytirish strategiyalari yoritib berilgan. Har sohada bo‘lgani kabi bank tizimida ham mavjud kamchiliklar iste’molchilar uchun bir qancha murakkabliklarni keltirib chiqarmoqda. Maqolada asosan iste’mol kreditlari va ularni takomillashtirish yo‘llari bayon etilgan. Bundan tashqari mamlakatimizning ayrim tijorat banklaridagi iste’mol kreditlari haqida ham umumiy tushunchalar berib o‘tilgan.