TIJORAT BANKLARI TOMONIDAN MASOFAVIY BANK XIZMATLARINI KOʻRSATISHNING AMALIY HOLATI - Abduxomidov Ikromjon Maxamdin o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada tijorat banklari tomonidan masofaviy bank xizmatlarini koʻrsatishning tashkiliy-iqtisodiy asoslari bilan bogʻliq boʻlgan dolzarb muammolar aniqlangan va ularni hal qilishga qaratilgan ilmiy takliflar ishlab chiqilgan.