RASHID XO‘JAMOV SHE’RIYATIDA STILISTIK FIGURALAR VA EKSTRALINGVISTIK VOSITALARNING POETIK FUNKSIYASI - Mahliyoxon Xoshimova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turli lingvistik vositalar haqida ma’lumotlar keltirilgan, shoir Rashid Xo‘jamov ijodidan nolisoniy, stilistik figuralar aniqlanib, tahlilga tortilgan.