ENDOKRIN SISTEMA: ILMIY SHARH - Ibodulla Tursinmetov; Abdinumonova Osiyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada endokrin sistemaning inson organizmidagi asosiy tarkibiy qismlari, ularning vazifalari, gormonlar orqali amalga oshiriladigan muvozanat va regulyatsiya jarayonlari, shuningdek, ushbu sistemaning buzilishi bilan bog‘liq keng tarqalgan kasalliklar ilmiy asosda