TARIX O’QITISH METODIKASINING INSONIYAT TARAQQIYOTI BILAN MOS RAVISHDA RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - Valiyeva Gulchehra; Parpiyeva Komila (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’tmish va tarixiy xotira insoniyat tarixining barcha davrlarida e’tibor markazida bo’lib kelgan. Mazkur maqolada tarix o’qitish metodikasining insoniyat taraqqiyoti bilan mos ravishda rivojlanish xususiyatlari mahalliy va xorijiy manba’lar asosida tahlil qilinadi.