YOSHLAR OʻRTASIDA DELIKVENT (HUQUQBUZARLIK)XULQ- ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Kasimova Dilfuza Bag'bekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada voyaga yetmaganlar delikventlik profilaktikasi borasida umumta‘lim maktablarining o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan.