YOSHLAR ORASIDA VERTUAL OLAMGA QARAMLIKNI OLDINI OLISHNING HAMDA ULAR OʻRTASIDA SOGʻLOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB MAS’ALALARI - Rasulova Nilufar Utkur qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Virtual borliq bizga boshqa dunyoga tashrif buyurish, dam olish va muammolardan tanaffus qilish, shuningdek yangi hissiyotlarni olish imkoniyatini beradi, ammo uning salbiy tomonlari ham bor. Virtual olamga tez-tez sho‘ng‘ish bilan, odam o‘z qahramonining roliga juda odatlanib qolishi mumkin, bu uning hayotdagi xatti-harakatlariga ta’sir qiladi.