OʻQUVCHILARDA ADDIKTIV XULQ-ATVORNI BARTARAF ETISHDA KORREKSION MASHGʻULOTLARNI TOʻGʻRI TASHKIL ETISHNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Boyanbaeva Sholpanay Baxitbaevna; Eraliyeva Saragul Xojabaevna; Eshmuratova Amina Togizbaevna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Yosh avlod oʻrtasida deviant xulq-atvorning rivojlanishi va jamiyatdagi jinoyatchilik hodisalarining oʻsishi oʻrtasida toʻgʻridan-toʻgʻri bogʻliqlik mavjud. Noqonuniy xatti-harakatlar qilish istagi bolalar va oʻspirinlarning deviant xatti- harakatlari rivojlanishi bilan ortib bormoqda.