BUYUK BRITANIYA VA MALAYZIYADA ISLOM MOLIYA MUASSASALARINI SOLIQQA TORTISH YO‘NALISHLARI - Yoqubjonov Javohir Farhodjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, moliyaviy tizimi rivojlangan mamlakatlar, xususan, Angliya va Malayziyaning soliq tizimini takomillashtirish yo‘llari haqida so‘z boradi.